Pestiek! Jövőhéten mennék Pestre a Bershka-ba vásárolgatni, most is lehet ott latex szerű leggingset kapni (vagy csak ősszel-télen), szeretnék feketét, meg más színűt is?!
én is láttam még vagy 2 hete
1400 körül volt..
és feketét nem láttam de volt szürke lila meg ilyesmi árnyalatok
de azóta bizt van többb is:)
én kb egy hónapja vettem egyet,imádom :P
2990 ft asszem..fekete
de vigyázz a Bershkával,nekem onnan van a legtöbb cuccom, de könnyen szakadnak ,nem a legjobb minőség sajnos,pedig állatijók a cuccok.
Pl. ez a latex cicanadrág is az ülepénél már lyukas,meg a fenekén is és egy kicsit végig is szaladt:S szerencsére nemlátszik egyikse,talán hátul ha egy picit rövidebb felsőt veszel hozzá. Szerintem még fogsz kapni tutira
ja még az elöttem levővel akarok megosztani vmit:
én jártam már pár helyen külföldön, és mindig vettem ott ruhákat. a tapasztalatom pedig az, h ugyanaz a márka, ugyanaz a bolt, mégis a külföldön vett cuccaim tovább bírták :D nemegészen értem, de totálisan ez a tapasztalatom.
és ez a bershkára is igaz. amit itt vettem magyraországon télleg hamar szakadt némelyik, amit külföldön, azok egyáltalán nem.
terranovába is, amit itt veszek, némelyik hamar megváltozik a mosásban, de amit külföldön vettem, azok sokkal jobban bírják....fura:D
mintha ide csak a selejtek jönnének.::D
jaja lehet :P remélem nem fog tovább szakadni az enyém mert akkor áá :/
de amúgy váci utcán is van Bershka! a vörösmarty téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!