Milyen ez a fürdőruha? Tavaly vettem a H&M-ben.
2009. aug. 5. 10:20
11/17 anonim válasza:
hú ez tök jó
gondolod h a tavalyi már annyira kiment a divatból h fel se lehet venni???
13/17 A kérdező kommentje:
ódivatú...?? hát azért azt nem mondanám..tvalyi modell... de mivel nem találok sehol sem ennél jobbat ill olyat, mint amilyet szeretnék, így marad ez....
2009. aug. 6. 09:10
14/17 anonim válasza:
dehogy ódivatú! a pántos alsó éppenhogy menő idén!
15/17 anonim válasza:
én is pántnélkülit vettem idén:)
imádom, de nem tudok vásárolni, kicsit kicsi XD mehet majd másikért...ezt elvileg nővérem kéri majd..:)
kint vettem vmelyik outlet centerben itt pest meleltt. budafoki? azt hiszem. úgy a kosztolányiról mentünk busszal, aztán még egy távolsági buszra szálltunk...
:D
16/17 anonim válasza:
Naga a fazon nem ódívatú de a mintája ez a sok kicsii...hátt.ha nem is ódívatú nekem nem tetszik:)Bocsi
17/17 anonim válasza:
Nekem tetszik! 95%-ban én tuti felvenném!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!