Milyen ez a fürdőruha? Tavaly vettem a H&M-ben.
Miért ne lenne jó?
Nekem speciel nem tetszik annyira, de gondolom neked igen, ezért vetted meg.
ezek után ne érdekeljen, hogy milyen, ha neked tetszik, akkor vedd fel nyugodtan, nem kötelező a divatot követni! én már 2 éve nem cseréltem fürdőruhát (nem is fogok még egy ideig) és akkor sem divatmintásat vettem.
21/L
Nagyon csini,szerintem fölösleges lenne újat venni egy hét nyaralás miatt:D
Mi is jövőhéten megyünk nyaralni 4 napra a Balcsira.Mondjuk én idén vettem bikinit,mert a nőtt a mellem és a tavalyi kicsi,kényelmetlen:S Osztálykirándulásra meg kellett,mert a miskolctapolcai barlangfürdőbe mentünk^^ szóval jövőre nem veszek bikinit,akkor szoktam venni ha kicsi vagy kifakult az ami van.
A tied tök jó,menj abban nyugodtan:)
14/L
köszönöm nektek :)
azért megnézetm a kínálatot, ma úgyis bent jártam a városban, gondoltam, hátha kifogok vmi jót az akciók során, de tévedtem, nincs olyan, amit szeretnék... speciel nekem most ez a pánt nélküli felsős tetszik, de olyan nem volt, de akkor jó lesz ez is:))
nekemis tetszik, sztem simán felveheted.
énmár 4 éve vettem a fürdőruhám..:D azóta is minden nyáron megpróbálok őjat venni, de csak nem találok olyat ami tetszik is, és pont tökéletes passzol. a 4 éve vett fürdőruhám pedig pont ilyen. ezért inkább hordom azt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!