Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan nyúliszthatnám ki a...

Hogyan nyúliszthatnám ki a farmernadrágomat? Nem ér össze. (kép)

Figyelt kérdés

Csajok! :)

Holnap ezt a farmert fogom felvenni, nincs más választásom. :D

Holnap délre kéne megoldanom a dolgot...

Szóval, megtaláltam anyumnak ezt a naciját, felvettem és majd meg fúltam. De megemelgettem benne a térdemet, guggoltam párat, és már tökéletes rám. Viszont a csípőmnél továbbra sem ér be! Nincs erre valami megoldás? Vagy valahogy meg tudnám metszeni? Az a baj, hogy nem nagyon merném szétvágni... A képen bejelöltem, hogy hol gondoltam erre. Talán ide lehetne varrni egy kis toldást.

Amúgy egy egyszerű, kínai gatya, ha ez számít valamit.

Ha más nem lesz, akkor nem gombolom be, és veszek hozzá egy nagy, vastag övet. :)

Volt már veletek ilyen? Van esélyem?

Előre is köszi a válaszokat! :)

[link]

#nadrág #nyúl #farmer #farmernadrág #nyúlasztás #kinyúlisztani
2012. okt. 3. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha rávarrja a gombot, attól még nem fog összeérni!
2012. okt. 3. 21:11
 12/17 anonim ***** válasza:
hát oszt menj és vegyél egy új gatyát ennyi
2012. okt. 3. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
és ha beleraksz egy övet és felvennél egy hosszabb csini felsőt ami eltakarja ezt a hibát?ha már annyira fel kell holnap venned
2012. okt. 3. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:
De miért ezt a nadrágot kell felvenned???
2012. okt. 3. 21:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Ő akar lenni a leggázabb, akin majd szétreped a gatya... láttam már ilyet... emlegették is vagy 2 évig szerencsétlent. Vegyél egy olyan gatyát ami a te méreted, ez nem olyan. Iszonyat kényelmetlen is már ránézésre is.
2012. okt. 3. 23:49
 16/17 A kérdező kommentje:

Úgy látom nehéz felfogni, hogy MUSZÁj volt ezt a gatyát felvennem! ;)

Venni meg nem olyan könnyű, vidéki vagyok, itt nem lehet kapni nacikat. Busz meg tőlünk nem nagyon megy városba...

Egy barátnőm van, akivel hasonlítanak a méreteink, de neki is csak egy ilyesmi nacija van, és azt neki kellett felvennie.

Amúgy sikeresen kibírtam vele egy nagyon durva, fitt napot! :D Tudtam, én, hogy anyukámra kell hallgatnom... Ő ajánlotta, hogy vegyek föl hozzá egy derékmelegítőt.

Az tökéletesen megfogta, és jól is nézett ki.

A nadrág egyébként nem kicsi rám, a térdénél először fura volt, de még új volt, ahogy felvettem, s későbbre már nagyon kényelmes lett. Egyszerűen csak szerintem el lett szabva a dereka, vagy valamilyen furcsa alakra lett kitalálva.

2012. okt. 4. 21:48
 17/17 anonim ***** válasza:
De, ez a nadrág kicsi rád, hiszen nem ér össze a derekadon! Nem el lett szabva, hanem nem a te méreted. Ha jó lenne rád, akkor össze tudnád gombolni.
2012. okt. 5. 06:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!