Hogyan nyúliszthatnám ki a farmernadrágomat? Nem ér össze. (kép)
Csajok! :)
Holnap ezt a farmert fogom felvenni, nincs más választásom. :D
Holnap délre kéne megoldanom a dolgot...
Szóval, megtaláltam anyumnak ezt a naciját, felvettem és majd meg fúltam. De megemelgettem benne a térdemet, guggoltam párat, és már tökéletes rám. Viszont a csípőmnél továbbra sem ér be! Nincs erre valami megoldás? Vagy valahogy meg tudnám metszeni? Az a baj, hogy nem nagyon merném szétvágni... A képen bejelöltem, hogy hol gondoltam erre. Talán ide lehetne varrni egy kis toldást.
Amúgy egy egyszerű, kínai gatya, ha ez számít valamit.
Ha más nem lesz, akkor nem gombolom be, és veszek hozzá egy nagy, vastag övet. :)
Volt már veletek ilyen? Van esélyem?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Oké, köszi a válaszokat...! ;)
Gondoltam, hogy nincs ilyen szó, végig hibásnak is jelezte, de nem tudtam magam máshogy kifejezni. :D
Egy filmben is nyúlisztotta a lány a nadrágját, s ezt a szót használta rá...
És amint írtam, más nadrágot nem tudok felvenni! Nem nem nem...
És egyébként nálunk mindenki használja ezt a szót, de úgy tűnik, akkor hibásan. :D
Hogyan nyújthatnám ki...*
Ez így de furcs! :)
Esetleg kinyújtani tudod..
De varrónő az anyukám, hidd el ilyet nem lehet.
Toldással meg igen hülyén nézne ki.
Vegyél fel másikat, rád ez kicsi.
Bemész egy varrós/méteráru boltba, veszel négy lyukú gombot és rávarrod, de közelebb a széléhez, mint ahol most van a gomb. tádám.
[link] ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!