Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fura lenne ezeket így felvenni?

Fura lenne ezeket így felvenni?

Figyelt kérdés

Barna bőrdzseki, farmer rövid nadrág, testszínű harisnya és barna magassarkú.. Esetleg fekete harisnyával fura lenne, mert az vastagabb és félek, hogy este fáznék. Sajnos abszolút nem értek a divathoz, de szeretnék ma este jól kinézni.

a cipő ilyesmi: [link]

A kabát pedig ehhez hasonló: [link]

2012. okt. 3. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Rövid naci, harisnya, magassarkú <-- ezt neeee! kérlek :)
2012. okt. 3. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
milyen alkalomra mész? egyébként szerintem inkább hosszú nacit vegyél fel, úgy is hideg van már este
2012. okt. 3. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem a halálom ez a harisnya, rövid nadrág és kabát párosítás.

Elég kimondani (kabát - rövid nadrág+harisnya). Most akkor vagy kabát vagy rövid nadrág. Vagy hideg van, vagy meleg. A kettő egyáltalán nem passzol és olyan közönséges hatást kelt.

2012. okt. 3. 15:50
 4/9 A kérdező kommentje:
A rövid nadrág, harisnya magassarkú párosítás béna? Ok.. Akkor hosszú farmert veszek inkább.. Egy nagyobb társasággal ülünk be valahová.. Semmi különleges alkalom nem lesz.. Csak szeretnék egy kicsit nőnek tűnni.. Hosszú farmerom van, akkor az lesz..
2012. okt. 3. 15:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem.. Akkor ezt megjegyzem..:)
2012. okt. 3. 15:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Szerintem sokkal nőiesebb egy hosszú farmer és egy magassarkú együtt. :) Jó szórakozást nektek!

2012. okt. 3. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

normálisan is lehet viselni együtt a kettőt, plusz télen is vannak vastagabb rövidnadrágok, de ahhoz már kell egy kis érzék a divathoz, hogy valakin normálisan mutasson.

2012. okt. 3. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem is jobb választás a hosszu naci. Jó szorakozást.
2012. okt. 3. 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Vegyél hosszúnacit és valami csajosabb felsőt, így ahogy leírtad kicsit borzasztó(:
2012. okt. 3. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!