Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez így, hogy néz ki?

Ez így, hogy néz ki?

Figyelt kérdés

Szoknyával vagy short-al és csizmával vagy bakanccsal. Esetleg hosszú szárú tornacipővel, de a converse-nél is picivel hosszabb a szára. Még a sneaker cipőn is gondolkoztam vagy azzal már nagyon nem illik össze, mert sportos?

[link]

[link]

2012. okt. 3. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább shorttal és inkább a sneaker cipővel.. Magas zoknihoz a magas szárú cipő furán fog kinézni.. Szerintem.. Szoknyával meg a tipikus iskoláslány kinézet lesz.. Bár, ha arra gyúrsz akkor akár az is lehet..:) Szerintem
2012. okt. 3. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ezt miniszoknyával, magassarkú csizmával szoktam felvenni. Nekem a második linken lévő összeállítás nem tetszik. Nem túl nőies.
2012. okt. 3. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igen szoknyával picikét tényleg diáklányos. :D Mondjuk nekem tetszik, majd felpróbálom, de lehet marad a short inkább. Nem vagyok nagyon bevállalós típus. :)

Második kérdező, ha pesti vagy megtudod mondani, hogy te hol vettél ilyen zoknit?

2012. okt. 3. 18:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!