Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ha vásároltok latex...

Ossia4444 kérdése:

Lányok ha vásároltok latex börhatású leggingsz vagy olyasmit ami szép fényes nadrág csak feketét szoktatok venni? Ha nem akkor milyen színűeket vesztek?

Figyelt kérdés
nov. 15. 04:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam bőrhatású, vagy latex nadrágot venni, de valódi bőrt igen. Kifejezetten sok (23db) bőrnadrágom van, de pár kivételével mindegyik fekete. Van egy kicsit piros, bordó és kék is, de ezek közül a kéket eladom, mert
nov. 15. 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Javítás: *van egy kicsit gyengébb piros

És a kéket eladom, mert már nem tetszik annyira, illetve ezen már kicsit látszik a használat nyoma és nyikorog ahogy sétálok, vagy leülök benne.

nov. 15. 07:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van ez a barna. Nagyon szeretem.

[link]

nov. 15. 14:13
 4/6 ívy1 ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy latex bőrhatású leggings! A latex egy gumi szerű anyag,a bőrhatású leggings teljesen más anyag.
nov. 15. 19:11
 5/6 anonim válasza:
100%

Tízből kilencszer bőrhatású wetlook feketét szoktam.

Néha pedig egy-egy vörös, barna, vagy kék színűt is.

jan. 7. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Feketét szoktam
jan. 26. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!