Az 1st fashion webáruházról mi a véleményetek? Megéri alkalmi vagy akár esküvői ruhát rendelni?
Menyasszonyi ruhàt szeretnèl? Vagy alkalmit? Èn a bonprixből nagyon sokszor rendeltem sosem csalódtam, igaz kicsit lassú a kiszállítás de mondjuk èn mindig több tètelt rendelek. A mèrettàblàzatuk nem jó a sajàt tuti mèreteid szerint rendelj, a bővebb fazonokból èn egyel kisebbet szoktam. Ha bàtor vagy és tudsz angolul az asos.com ot ajánlom, ott is a sale menüpontban bődület sok cucc van jó áron főleg, hogy európában bàrhova ingyen szállítanak2hèten belül.
Most szemezek èn is a first fashionnal szerintem az oldalon kínai rucik vannak, csak onnan gondolom, mert egy időben menyasszonyi ruha szalont terveztem nyitni ès kínai nagykerekknèl is èrdeklődtem, az ottani àruk pedignagyon hasonlítanak a first fashion oldalon árult rucikra. Most ne a gagyi kínaira gondolj, csak arra hogy ott gyàrtják őket nagyüzemben olcsón és nagy tètelben eladjàk. Abból is gondolom hogy a csajok a kèpeken àzsiaiak. Ettől függetlenül èn bepróbàlom őket most már kíváncsi vagyok a minősègre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!