Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gólyabálra mit vegyek fel?...

Gólyabálra mit vegyek fel? Ilyenkor miben illik menni? 15L Várom a javaslatokat! 15L

Figyelt kérdés
Október vége fele lesz... Mi leszünk a gólyák, szerintem külömbzötő feladatokat kell majd csinálnunk, és nem tudom miben menjek. Gondoltam egy ruhára, csizmával, vagy csizma nem kellene még? Ötletek?
2012. szept. 29. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:

nálunk úgy volt, hogy először fel kellett öltöznünk annak, amit meghatároztak.. (pl.:Boszorkánynak- mi nem azok voltunk, de most az mindegy)

aztán először voltak feladatok, még délután!

este pedig mindenki normális ruhába öltözött, és kezdődött a rendes bál.. :D itt már nem voltak feladatok..

na, de a lényegre térve, szerintem vegyél fel egy szép szoknyát, egy magassarkúval.

15/L

2012. szept. 29. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:

ugyan ezzel küzdök én is nekünk okt.27-én lesz a bál és hát akkor már hideg szokott lenni nekem meg még buszozni is kell szóval én arra gondoltam hogy fekete csillogós csőframerbe meg valami csili-vili felsőbe + magassarkú bokacsizmába megyek:)

15L

2012. szept. 29. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ők mondják meg mibe menjünk. De ha nem akkor sem veszek fel szép és jó ruhát,inkább csak elviszem. Nem merek az állatok közé bemenni egy ruhácskába. :D (liszt,tojás,filctoll,tempera és társai)
2012. szept. 29. 19:27
 4/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat! Akkor szerintem én is viszek egy ruhát, vagy csak simán egy naciba és blúzba megyek, és kész...az a baj nem tudom, hogy miket kell majd csinálnunk...
2012. szept. 29. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk az a szokás, hogy a végzősök avatják be a "kicsiket".

Szegények.. már most sajnálom őket, hogy megszivatjuk őket:DDDDDDDDD

Nade!

Nálunk október 12.-én lesz. Először a meghatározott ruhába kell jönni, ami talán szandál zokni lesz, viszont azt szoktuk mondani, hogy mindenki hozzon melegítőt vagy olyan váltóruhát, amit a szivatásra felvesz, mert szoktak lenni maszatolós, összekenős feladatok is.

Szerintem hülyeség lenne a feladatokra kiöltözni, arra ott a délutáni/esti bál.

Jó szííívááááást!;DDDDDDD

2012. okt. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!