Gólyabálra mit vegyek fel? Ilyenkor miben illik menni? 15L Várom a javaslatokat! 15L
nálunk úgy volt, hogy először fel kellett öltöznünk annak, amit meghatároztak.. (pl.:Boszorkánynak- mi nem azok voltunk, de most az mindegy)
aztán először voltak feladatok, még délután!
este pedig mindenki normális ruhába öltözött, és kezdődött a rendes bál.. :D itt már nem voltak feladatok..
na, de a lényegre térve, szerintem vegyél fel egy szép szoknyát, egy magassarkúval.
15/L
ugyan ezzel küzdök én is nekünk okt.27-én lesz a bál és hát akkor már hideg szokott lenni nekem meg még buszozni is kell szóval én arra gondoltam hogy fekete csillogós csőframerbe meg valami csili-vili felsőbe + magassarkú bokacsizmába megyek:)
15L
Nálunk az a szokás, hogy a végzősök avatják be a "kicsiket".
Szegények.. már most sajnálom őket, hogy megszivatjuk őket:DDDDDDDDD
Nade!
Nálunk október 12.-én lesz. Először a meghatározott ruhába kell jönni, ami talán szandál zokni lesz, viszont azt szoktuk mondani, hogy mindenki hozzon melegítőt vagy olyan váltóruhát, amit a szivatásra felvesz, mert szoktak lenni maszatolós, összekenős feladatok is.
Szerintem hülyeség lenne a feladatokra kiöltözni, arra ott a délutáni/esti bál.
Jó szííívááááást!;DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!