Az elegancia tanulható?
Figyelt kérdés
próbálom "utánozni" a finom, nőies osztálytársaimat, de rajtam valahogy mindíg összegyűrődik az elegáns felső, zavarnak a bizsuk, kilóg a melltartópántom, a szép kis kötött pulcsim összevissza csúszkál... jóformán csak farmerben és pólóban érzem jól magam...(női póló, nem kinyúlt foltos férfipóló amit más max pizsinek hord, tehát nem vagyok igénytelen.) ezen lehet változtatni?2012. szept. 26. 20:10
1/6 anonim válasza:
Ne akard őket utánozni, légy önmagad! :) Ha nem érzed magad jól az "elegáns" ruhákban nem leszel az. Hidd el, egy farmer-póló kombóban is tudsz ragyogni, ha azok a kényelmesek neked. :)
2/6 anonim válasza:
ha nem érzed benne jól magad akkor az nem te vagy,tehát maradj inkább a póló-farmer összeállításoknál...azokban is lehet valaki gyönyörű:)
3/6 anonim válasza:
"finom, nőies osztálytársaimat"
Hova jársz iskolába te leányzó? XD
A hazai iskolák nem éppen az ilyen nebulókról híresek (meg hát gondolom a külföldiek sem).
4/6 anonim válasza:
Kedves kérdező, ugyanebben "szenvedek":-D
Én már nem erőltetem...:-)
5/6 anonim válasza:
"finom, nőies osztálytársaimat"
Hova jársz iskolába te leányzó? XD
A hazai iskolák nem éppen az ilyen nebulókról híresek (meg hát gondolom a külföldiek sem).
Teljesen egyetértek. Sok kis p*csa...
18/f
6/6 A kérdező kommentje:
egy budapesti gimnáziumba járok, nem szeretném megnevezni, de az osztályomban viszonylag "normális" lányok vannak ilyen szempontból, 2 kivétel van, de ők később kerültek be az osztályba. Köszönöm a válaszokat, kezdem feladni, ma pl tornacipő, farmer, pólóban voltam és csodálatosan éreztem magam.:D végre nem kellett figyelnem, hogy ne lógjon ki a pulcsim alól a fölsőm, ne lógjon ki a pántom, stb. :)
2012. szept. 27. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!