Holnap bál, kéne egy elegáns ing. (egy színű, hosszú ujjú) Debrecenben vagy csak úgy általában tudtok jó üzleteket mondani?
A Skálát el lehet felejteni. Katasztrófális egy hely. SEHOL, nem figyelmeztetik a vásárlót, hogy a termékek kínai méretezésűek, vagyis ránk nem fog illeni. (max. egy kislétszámú célcsoportra: kínaiak) Ha pedig egy befóliázott öltöny inget vásárolsz, a 20 éve megszokott méretedben, és otthon derül ki, hogy hordhatatlan, hiába hibátlan, gondosan visszacsomagolt, nem veszik vissza. Becserélni lehet csak. Természetesen ugyanolyan mérethibás termékre, mint amit ki kell cserélned, vagy valami giccses kínai szarra.
A fogyasztó megtévesztésének, megkárosításának.
Mellesleg a dolgozók a pulton kockázzák a szalonnát, és nézelődés közben a hétvégi disznóvágás élményeit lehet hallgatni stereoban. Debrecen főutcáján! A város egyik LEGNAGYOBB BELVÁROSI ÜZLETÉBEN!!!
Tudom, én voltam a bátor(hülye)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!