1/11 anonim válasza:
jól néz ki de ennyit nem ér szerintem:)
2/11 anonim válasza:
Szia. Tetszeni tetszik, szerintem jól néz ki én legalábbis szeretem az ilyen fazont és stílust, de tény, hogy ennyit nem adnék ki érte.
3/11 A kérdező kommentje:
felpróbáltam és beleszerettem az a baj:D de szerintem is kicsit sok...
2012. szept. 25. 20:37
4/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de 10.000-nél nem adnék többet egy kabátért
5/11 anonim válasza:
csatlakozom, nekem is tetszik, de biztos találsz ilyet olcsóbban is.
6/11 anonim válasza:
Amúgy ez annyira átlagos egy kabát, télen kb egy rakás ilyet láttam mindenhol, főleg kínaiakban, 10 ezer alatt találsz hasonlót.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, lehet kínai lesz belőle.. néztem ma a Bershkában ott 23ért volt, New Yorker-ben 26..Tallyban, C&A-ban, H&M-ben Pull and Bear-ben nincs ilyen, nekem kifejezetten ilyen kell amin van szőrme és öv:(
2012. szept. 25. 21:34
8/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, kb, minden második ember ilyet hord...
Szóval ha mindenképp ezt akarod, akkor találsz szerintem olcsóbban is.
10/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik különösebben, ennyiért pedig nem venném meg azt sem, ami tetszene. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!