Nők (és lányok), nektek is szorít kicsit a mellény?
Úgy értem, hogy a cicit nálatok is lelapítja kicsit? :$
ha nem lapítja le, akkor olyan bő a hasánál, hogy nem tetszik, de így meg majdnem pasinak nézek ki :D
nálatok hogy van? :)
én is így vagyok pedig nem áldott meg a természet hú de nagy mellekkel,de mindkét eset igaz rám is :)
Lehet velünk van a baj,de felismertem magamon én is mindkettőt.
De inkább mellbe szorítson mint hasba ugorjon ki amúgy. Ja és ha összenyomod őket könnyebb felhúzni a czipzárt:)
Egyetlen mellényem van, ami a legkisebb méret, alig tudom összegombolni, az igen, lelapítja a cicimet, de nem zavar egyáltalán ha lapos vagyok, francokat sem érdekli, hogy őszinte legyek.
Blúzból karcsúsított fazon normálisan áll, a többi nem.
a blúzt úgy szoktam megoldani, hogy biztosítótűvel belül kicsit összehúzom és már jó is :)
Mégis honnan fogyjak kedves válaszoló? Ciciből? :D Hogyan? Eszemben sincs onnan fogyni :D
Dettó. Az nem érdekelne, ha kisebbnek tűnne tőle a mellem, ami amúgy sem nagy, de úgy nyomja le, hogy nem kicsinek tűnik, hanem leszorítottnak. Elveszti a formáját. Blúzzal ugyanez a bajom.
Amit lehet, elviszek varrónőhöz, amit nem, azt meg nem veszem meg. Átlagos alakom van, vékony a derekam, ha az én kis mellemre nem jók, akkor fogalmam sincs mit csinál az, akinek nagyobb a cicije. Mintha pasikra tervezték volna őket, érthetetlen... :)
Én évek óta nem tudok magamnak sem igazán jó inget, sem blézert, sem mellényt venni, csak nagyon ritkán.
Olyan szűkre csinálják a mellrészüket tényleg :S Múltkor szerettem volna venni egy inget, derékban a 40-es és a 42-es volt oké, a 44-es MÁR lógott rajtam de MÉG nem tudtam mellnél begombolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!