Mit gondoltok a műszőrme és szőrme mellényekről?
ilyen műszőrme anyagból(ez a nagyon puha selymes anyag)csak én bézs színűt,szürkét,vagy barnát választanék,nekem nagyon tetszik....mit gondoltok ezekről?
Azt árulják a boltban, amit az emberek hordani fognak, azt hordják az emberek, amit a boltban árulnak... És ha még árulják, akkor bizony, lesznek még sokan akik megveszik, és sokan hordják még.
Nekem tetszenek, bár ez amit linkeltél feketében nem, de bézsben szerintem jó. :) Nekem sajnos kimaradt az életemből ez a műszőrme pulcsi, de attól még szerintem jó.
Ez is nagyon tetszik.
Az előző vagyok.
Kicsit drága amúgy, nem?
Kerestem a plázában múltkor fekete meg fehér blézert. Találtam a Stradivariusban 5 ezerért fehéret, 15-ről volt leárazva az utolsó darab. Aztán kimentem a vásárba egy hét múlva, és 2500 forintért vettem fekete blézert, ami még jobban is néz ki mint a fehér.
Ilyen szőrös kis dolgokat is láttam piacon, szerintem érdemes ott is szétnézni, már ha számít a pénz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!