Az mennyire fura ha hétköznapi ruhákhoz (kapucnis pulcsi, farmer stb. ) elegánsabb órát hordok (amit más csak mondjuk külön alkalmakra vesz fel) 21f?
Nem ilyenem van de hasonló,enyém is automata.Ennél valamivel olcsóbb márka.
Én hasonlót (Hugo Boss) hordok, de elegánsabban öltözködöm. Farmer, ing, mellény vagy zakó, ilyesmi stílusban.
26F
Ugyan mondják azt, hogy lehet keverni a sportost az elegánssal, de szerintem ez kimerült ebben a farmer-zakó kombóval. Nekem furának hat együtt egy ilyen óra és melegítőszerű pulcsi, mint a legtöbb ékszerhez (az értékesebbekre gondolok, tehát ezüst-arany láncok) jó máshogy felöltözni, amivel összhangban van :)
De az a lényeg, hogy neked tetsszen! Nem szarvashiba, lehet látni a városban ótvar dolgokat, ez nem az, csak furi :)
én jólérzem magam benne , és azért mert nem ingbe meg zakóba járok hétköznap azért még hordhatok jó órát:D
Amúgy a pulcsi meg a farmer azért nem melegítő hatás,kb képzeljük el így az összeállítást : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!