Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Én egy 13 éves lány vagyok...

Én egy 13 éves lány vagyok akinek olyan az öltözködése mint egy fiújé. Szeretnék megváltozni!?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok megváltozni egyszer megprobáltam de nem éreztem jol magamat a lányos ruhákban az a baj hogy a hajamat is csak minden nap cofban hordom és nem tudom hogy tudnák megváltozni! Valaki tanács?

2012. szept. 20. 17:30
 1/6 anonim válasza:
100%
Te akarsz megváltozni vagy másoknak akarsz megfelelni? Ezen gondolkozz
2012. szept. 20. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:

elsőnek igaza van. viszont az évek során lehet, hogy finomodni fogsz. én is olyan voltam, mint te, manapság viszont nem tudnék edzőcipőben/tornacipőben szakadt farmerban végigcaplatni a városon :) fokozatosan kell megváltoztatni magadat, ne akarj egyszerre csak lányos holmikban flangálni, kezdetnek elég most télre egy csajos csizma. vagy egy szép, elegáns felső. vagy nem kockás sál :D

19/L

2012. szept. 20. 17:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát igazábol van egy fiú akivel jártam! És anak szeretnék megfelelni meg kicsit magamnak is meg szüleim is mondják hogy majd csajosodjak!
2012. szept. 20. 17:56
 4/6 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, még most is az vagyok. Persze nem fiús csak sportos. De sokat változtam. Csak úgy magától egyre jobban érdekelt a divat, és most már van egy-pár csinosabb, nőiesebb holmim is. Persze még mindig az a fajta laza lány vagyok( farmer, póló, tornacipő). Ahogy a 2. válaszoló írta elég egy-egy szebb darab, és utána majd fokozatosan megváltozik a stílusod.Egy a lényeg: Önmagad legyél! Sok sikert!
2012. szept. 20. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egészen eddig az voltam.A gimi kezdetével vettem egy magassarkú bakancsot pulcsi anyagú blézert.Olyan cuccok amik átmenet a lányos és a sportosabb cuccok között.És így jól érzem magam :) Végre megtaláltam azt amit kerestem :)
2012. szept. 20. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nagyon köszönök mindenkinek!! Sokat segitetetek
2012. szept. 20. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!