Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szabadkára vagy a Józsefvárosi...

Cintikebabby kérdése:

Szabadkára vagy a Józsefvárosi piacra érdemesebb menni?

Figyelt kérdés
Mi Pécsiek vagyunk nekünk Szabadka közelebb lenne de árban és termékekben hol érné meg jobban? Olyan írjon aki már járt mind2 helyen esetleg tapasztalatok! :) Köszönöm

2012. szept. 20. 11:16
 1/1 anonim ***** válasza:

A Józsefvárosi piacon nem jártam, de Szabadkára rendszeresen utazom. NEvetséges, hogy ott milyen árak vannak! Többe kerül a út, mint a bevásárlás. :D

Farmerok olyan 2500-3500 ft,pólók 1000 ft, kabátok is áron alul.

Én 2 éve vettem ott egy gyönyörű cipőt, olyan 3500 volt, egy hét múlva megláttam az üzletben ugyanazt a cipőt 10 000-ért. Alkalmi táskát vettem 3500ért, boltban ugyanaz a táska került 12 000be. 2-3 éve használom az ott vásárolt dolgaimat, még mindegyik kitűnő állapotban van. Úgyh én csak ajánlani tudom!

2012. szept. 20. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!