Mit vegyek fel a randira? (többi lent)
Így, hogy beköszöntött a hűvösebb idő, tanácstalanná váltam, hogy mit is kéne felvennem egy esti randira, amikoris a hőmérséklet 10 fok körül van.
A rövid ill. hosszú ujjú felső nem elég. A pulcsi és a bőrkabát kizárva.
Emellett a cipő terén is akadnaj gondjaim. Magassarkút nem szívesen hordok, a balerinához már túl hűvös van, a tornacipő (ilyen, csak szürkében: [link] pedig nem éppen randira illő.
Lányok, ti mit tanácsoltok?
Hosszú ujjú felső + mellény
Lábbeli: bokacsizma
1. vagyok újra
Lábbelinek lehet egy átmeneti csizma velúrból
Köszönöm az eddigi válaszokat.
# 1
A bokacsizmára én is gondoltam, de amit eddig láttam, azoknak mint 10 cm-es sarkuk volt, ami egy sétálgatós randira nem igazán jó.
# 5
Eredetileg arra gondoltam, hogy egy kék nike felső (kicsit sötétebb árnyalatú, de fazonra ilyen: [link] ), rá a kabát (ennél kicsit világosabb barna: [link] De ahogy felvettem, éreztem, hogy ebben nem érezném jól magam, csak feszengenék benne. Hozzá egy sötét farmer. Csak a barna kabáthoz, barna cipő illene (ami nekem nem tetszik), nem fekete, vagy tévedek?
én régebben mindig feketét feketével hordtam lényegtelen volt..meg a fekete amúgyis megy mindenhez..
najó a fekete cipő nyakigláb FEHÉR zoknival nem megy...:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!