Mit vegyek fel randira?
16 éves lány vagyok, ez az első randim. Felmegyünk a városba, és megnézünk egy filmet a moziban. Már kis is választottuk. Más konkrét dolgot nem beszéltünk meg, de szerintem elég sokat fogunk sétálni és sokáig is maradunk, 10-nél előbb tuti nem megyünk haza. (Voltunk már ketten így, csak akkor még barátkoztunk, és akkor is sokáig maradtunk.) Szerintem fogunk menni parkokba, játszótérre, főtérre, ilyen helyekre. És mondta, hogy van egy teaház, ahova ha szeretnék, elmehetünk, de mehetünk bowlingozni, ahogy alakul. Na ezzel az a baj, hogy egy teaházba gondolom elegánsabban kell felöltözni (vagy nem?), de a séta, a bowling meg kényelmesebb ruhát követel meg. Akkor mégis hogy öltözzek fel?
Köszi!
Hát szerintem minden képpen cipőnek lapos talpú balerínát vegyél =) (kényelmes és elegáns egyben)
Felsőnek egy elegán, de nem túl szűk fazont vegyél fel =)
Nadrágnak jó a farmer is =)
Ha hűvösebb van: leggings + szűk csini kivágott felső + magassarkú
Ha melegebb van: rövid lenge szoknya + rövid kivágott top + magassarkú
Szerintem ne menj fehér rövidnadrágba meg fehér pólóba...olyan doktornénis lenne vele a hatás. A felső maradjon,de én a helyedbe egy hosszú szűk szárú farmerrel venném fel vagy egy farmer rövid nadrággal. Én a bolerót is hanyagolnám szerintem annyira már nincs divatban de te tudod:) A saru,és a többi kiegészítő tökéletes lesz.
Érezd jól magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!