Miért szórja a rengeteg tinédzser a pénzét a leggagyibb fast fashion üzletekben (New Yorker, Bershka, Pull and Bear)?
Szerintetek hogy vásárolhatnak ilyen tömegek a silány, ócsó, ránézésre is általában rossz minőségű, gagyin kinéző cuccokat kínáló üzletekben?
Ha még kedvező áron adnák, megérteném. De mégcsak nem is az! New Yorker mindennek a legalja, a férfi uccok legalábbis tuti, ha tízszer bemegyek, tízszer hányva jövök ki.
A Bershka cipők mind műanyag ragasztott vackok, pár hét (!) után leválik a cipők talpa, de a ruhák is olyan gagyin festenek..... és ehhez képest nem olcsók! Még pár ezer Ft és szebbet, tartósabbat kap az ember, klasszikusabbat akár, nem a pillanatnyi tömegdivatot....
Akinek szeme van, látja ezt, és nem hiszi, hogy e márkák képviselik a minőséget, eleganciát.
Miért nincs igény másra, jobbra?
Egy-két dolgom van Zara-ból még a nyitás idejéből. Akciósan 3 ezerért vettem egy átmeneti kabátot 14 ezer helyett. Hordtam 6 évet azóta és alig kopott valamit. Levi's 505-ös fekete farmerom 3 év után láthatóan elkopott, így már nem is veszem fel.
Levi's ikonikus márka, de 501 kivételével nem olyan jók a termékei. Sőt egyenes irreálisak.
Kérdésre válaszoljak. Ha egy fiatal egy szezonra akar ruhát venni 15-30 ezerből, akkor jó pár ruhát tud venni. Egy valami márkásabb dologból vesz egy pulóvert például és elfogyott a pénze. Emellett van 3-4 gyengébb minőségűbb farmere, szerintem többet ér, mint egyben legyen állandóan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!