Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szórja a rengeteg...

Miért szórja a rengeteg tinédzser a pénzét a leggagyibb fast fashion üzletekben (New Yorker, Bershka, Pull and Bear)?

Figyelt kérdés

Szerintetek hogy vásárolhatnak ilyen tömegek a silány, ócsó, ránézésre is általában rossz minőségű, gagyin kinéző cuccokat kínáló üzletekben?

Ha még kedvező áron adnák, megérteném. De mégcsak nem is az! New Yorker mindennek a legalja, a férfi uccok legalábbis tuti, ha tízszer bemegyek, tízszer hányva jövök ki.

A Bershka cipők mind műanyag ragasztott vackok, pár hét (!) után leválik a cipők talpa, de a ruhák is olyan gagyin festenek..... és ehhez képest nem olcsók! Még pár ezer Ft és szebbet, tartósabbat kap az ember, klasszikusabbat akár, nem a pillanatnyi tömegdivatot....

Akinek szeme van, látja ezt, és nem hiszi, hogy e márkák képviselik a minőséget, eleganciát.

Miért nincs igény másra, jobbra?

2012. szept. 18. 12:43
1 2 3
 11/24 laci911 ***** válasza:
70%
Az helyzet ,hogy lehet szidni az invitex gruppot de ez van ezt tudják megfizetni én 999ft ért vettem pólót a bershkaba úgy ,hogy nem volt sok ck ban úgyan ez 6-7k szóval ha nem vagy valami dörzsölt ember akkor 2 úgy vagy túrkáló vagy szar plázás kinai ........a fiatalok meg nem fognak menni turkálni mert az már nem menő.....persze azért lehet látni de nem nagyon jellemző Egy jó tanács ha szeretn :D
2012. szept. 18. 21:28
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Hol él ez a sok ember, aki szerint a zara meg a new yorker megfizethető??? Én 18 éves lány vagyok, diákmunkából veszek magamnak cuccokat, de képtelen vagyok 4-5-6 ezreket kiadni egy tök egyszerű felsőre meg 7-8akat nadrágra...ti hol éltek, komolyan? Hol megfizethet ez, hogyha akarsz 2 ruhadarabot vásárolni, több mint tíz ezret fizetsz érte? Leárazásokkor vannak reális áron a dolgok szerintem. Nagyon sokat kell körbemmenni, hogy találj ár-érték arányban megfelelő dolgokat...
2012. szept. 18. 21:33
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Megfizethetőbb, mint amiket a kérdező írt. Nincs nekem 45 ezer forintom egy GAS farmerkabátra, amikor 8ért a Bershkában is kapok. Nem azt írtuk, hogy ezek olcsó helyek sőt. Én is sokszor csak nézek, hogy egy egyszerű nyomott mintás pólóért, hogy lehet ennyi pénzt elkérni, de azért találni ott olcsóbb cuccokat is. Persze nem mindig, ezért kell körbenézni több helyen is.
2012. szept. 18. 22:01
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
A bershkában igenis szoktak lenni 4-6 ezres farmerok a leárazottak között, új kollekciók ált. 8-12 ezer körül vannak. És hozzátenném, hogy a "Zarát direkt nem említetted, csak a Pull&Bear és a Bershkát" mind a három egy és ugyan azon cég;)
2012. szept. 19. 16:38
 15/24 anonim ***** válasza:
26%

16:38as vagyok.

abban viszont igazad van, hogy a New Yorker az ocsmány sz*r. Kicsit olyan mint egy kínai üzlet, csak plázákban. Lassan eléri (sülyedésben) az anno még létező JeansClubot.

2012. szept. 19. 16:41
 16/24 anonim ***** válasza:
96%
Öhm.. már nem azért, de én elég sokat szoktam a New Yorkerből vásárolni, és az eddigi 'legdrágább' póló amit ott vettem, 3000 fT volt. De nagyon megérte.És ha rendesen mosod, akkor nem jön szét az anyag.. ;) 12/L
2012. szept. 22. 15:44
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

Figyu. Egy tinédzser biztos nem fog úgy öltözni, mint egy 25-30-35 éves elegáns irodában dolgozó személy. Azért hagyjuk meg, hogy a New Yorker és a Zara között igencsak nagy árkülönbség van, mert míg a NYerben megkapsz egy kardigánt 4ezerért, a Zarában ugyanez 7-8ezer. És: a tinik 95%-át még a szülők pénzelik, épeszű anyuka/apuka pedig nem ad a gyereknek havi 5000 ft-nál többet, mert neki mi az anyám kínjára kell? (Persze most jöhetnek a felháborodott válaszolók, teszek az összesre magasról ;) Már ha jönnek...) A cipők terén igazad van, tényleg szarok, én is tapasztaltam.

OFF: Inkább turkálóban vásárolok, 1. mert nem engedhetek meg magamnak egy szaros felsőt 5ezerért 2. ott olyan márkák vannak, mint a New Look, M&S, George; azért ezek is jók, anyagban is - pl az egyik felsőm már 1 éves, nem nyúlt ki, nem fakult ki, nem bolyhosodott ki, olyan, mint újkorában (illetve... :D). De: inkább spórolok, gyűjtök egyetlen egy minőségibb darabra, pl kabátra mondjuk a Zarából vagy H&M-ből (aminek nyilván látszik a minősége, anyagvastagsága, tartása, stb), minthogy megvegyek egy tré vackerájt a kínaiból vagy NYerből vagy Bershkából, mert amúgy én is utálom ezeket a boltokat.

Nem tudom mennyire számítok még tinédzsernek :) 19 éves lány vagyok, bár nemsokára töltöm a 20at :)

2012. okt. 4. 20:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Gagyi ?? Szerintem pull and bear a tipikus közép kategória divatosak és megfizethetők. Elsősorban fiataloknak gyárt cuccot nekem van Diesel polóm meg Devergo farmerem és semmivel se jobb mint amit fele annyiért vettem a Pull and bearba sőt még csak nem is divatosabb. És hogy miért nincs igény ? Mert mondjuk 20 ezernél kezdődik 1 farmer.
2012. okt. 28. 13:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
A berskha és a zara egy és ugyanazon cég.
2012. okt. 28. 13:12
 20/24 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a 20k-s télikabát, a 10k-s naci a NewYorkerből egyáltalán nem olcsó.. Lehet anyádék havi 1kk-t keresnek, nálunk összesen csak 250k-t, amiből csekk, stb. Tőled kérek elnézést hogy nem futja 45k-s blúzra :'DDD
2012. nov. 10. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!