Milyen cipőt húzzak ehhez a nadrághoz?
Figyelt kérdés
Tetszik ez a nadrág(NewYorker):
csak nem vettem meg, mert nem tudom, hogy milyen cipővel tudnám felhúzni.
Van valami ötletetek?Őszi cipőre gondolok elsősorba, tehát nem dorkó szintű, nyári cipőkre.
2012. szept. 16. 21:15
1/11 A kérdező kommentje:
Nem a színen, hanem a stíluson van a hangsúly, mert több színbe is volt hasonló nadrág, de csak ebbe a színbe találtam képet.
2012. szept. 16. 21:17
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
Bocs, nem volt egyértelmű, férfi vagyok.
2012. szept. 17. 16:20
4/11 anonim válasza:
áááááááá xd de bírnám ha felvennéd kérdező :DD
5/11 anonim válasza:
6/11 kalmj válasza:
Ehhez egy elegáns cipő illik. Például [link]
7/11 anonim válasza:
#5-nek van egy kis ízlésficama. Egyáltalán nem illik azokhoz a cipőkhöz a nadrág, amit linkeltél, elég ízléstelen együtt. Amit az utolsó írt az viszont már inkább. Ehhez a nadrághoz valóban egy elegáns, letisztult cipő illik, meg ehhez az öltözködéshez kell egyfajta stílus. Nem tudod mindenhez felvenni ezt a nadrágot, úgyhogy ebből szempontból elég bajos, de amúgy jól néz ki.
8/11 anonim válasza:
Már meg se haragudjatok...nincs izlésficamom.Ahoz a nadrághoz egyáltalán nem megy olyan elegáns cipő,mellesleg az a cipő ocsmány.Kinek mi tetszik.Nem kértem hogy beleszólj a véleményembe,nem te kell dönts.Köszönöm!
9/11 anonim válasza:
Valaki nem bírja a kritikát? :)
10/11 anonim válasza:
Kérdező, milyen cipőt választottál hozz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!