1/11 anonim válasza:
egyszerű sport cipő, legyen lapos az eleje kicsit
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
én is pumát akartam írni :D
de ehhez a nadrághoz jó egy fekete pólóval, egy fekete cipő, de egy ennél nőiesebb cipő is. strasszos puma.. de felveheted magassarkúval is, vagy lábujjas papuccsal. szeretem ezt a fazonú farmert, mert a többi ruhadarabtól függően bárhová megfelel, és kényelmesek.
5/11 A kérdező kommentje:
Férfi farmer!
2010. máj. 21. 12:09
6/11 anonim válasza:
akkor bocsi. :D rosszul látok, és a kép kicsiben akár női is lehet. :D sorry... de akkor is jó egy puma. :)
7/11 A kérdező kommentje:
semmi baj!:)
2010. máj. 21. 18:38
9/11 anonim válasza:
Hát, ha fiatal vagy valóban olyanok, mint amilyeneket az előttem levők írtak, de ha idősebb, vagy kicsit elegánsabban szeretnél kinézni, akkor mondjuk hegyes orrú, vagy sima bőr cipőt is választhatsz, és mindenképpen olyan színűt, amilyen az övedhez meg a ruhádhoz illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!