Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem gáz, ha egy pasi rózsaszín...

Nem gáz, ha egy pasi rózsaszín pólót, trikót vesz fel nyáron?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 12:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
36%
ugyan mááár miért ne viselhetnének rózsaszín felsőt?? ez most olyan mintha mi, nők nem viselhetnénk nadrágot mert az a férfiaké, meg a rövid haj is!!! ezen már átléptünk....és most fennakadunk egy színhasználaton??
2009. júl. 31. 13:50
 12/23 anonim ***** válasza:
52%

Pont annyira gáz a férfin a rózsaszín póló, mint a női társainkon a kék, zöld színek. Mert hát ugye azok a férfiaké, és még a végén leszbinek nézem a csajt, hogy mi az, hogy ő nem nőies színt vesz fel.

Nem a ruha színe, hanem a HORDÁS MINŐSÉGE határozza meg, hogy az a póló hogy áll. Ha valaki tudja hordani, jól, ha valaki nem, akkor nem jól. De ez nem azért, mert rózsaszín...

És igenis van olyan férfi, akin a rózsaszín sokkal jobban áll, mint bármilyen más szín.

Az, hogy valaki ezért "b.zizik", az már a saját szuverén joga. De ilyen erővel a szandál, a titokzokni és társai is "b.zisak", nem?

2009. júl. 31. 14:12
 13/23 anonim válasza:
82%
Szerintem meg egyáltalán nem gáz, de persze tudnia kell az illetőnek hogy jól áll e neki, mert akkor tud az lenni. Az én párom is visel ilyen pólókat, és neki nagyon jól áll, és nem csak azért mert a párom... és nem azért mert ilyen retrós csávó lenne... Divatos, de nem mindenkinek kell követnie a divatot!
2009. júl. 31. 14:18
 14/23 anonim ***** válasza:
11%
12:46-os vagyok, nem értem mért kell leszavazni. Csak az igazságot mondtam. Ezt a sok barmot!
2009. júl. 31. 14:18
 15/23 anonim ***** válasza:
67%

Én személy szerint imádom ha egy srácon rózsaszín van!Beindulok tőleee

17/L

2009. júl. 31. 14:48
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell mindig a divat után menni, legtöbbször eléggé szánalmas... Főleg a rózsaszínpólós fiúk. -.-" Szerintem akkor már világoskék, fehér. :D
2009. aug. 1. 01:43
 17/23 anonim ***** válasza:
64%

Ismét megszólal a korlátoltság...

Igen, ha egy pasi rózsaszínt hord, az már nem is férfi...

100 évvel ezelőtt ugyanilyen megbotránkozást keltett egy nadrágot viselő lány. Ilyen téren ott tartunk, mint 100 éve. Gratulálok.

2009. aug. 1. 19:58
 18/23 anonim ***** válasza:
42%
ha köcsög retrós vagy, akkor nem.
2009. aug. 1. 21:08
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
sztem nem gaz
2009. aug. 7. 21:25
 20/23 anonim válasza:
42%
Én undorodok tőle.Szerintem gáz.A rózsaszín lányoknak való.
2009. aug. 9. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!