Nem gáz, ha egy pasi rózsaszín pólót, trikót vesz fel nyáron?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 12:28
1/23 anonim válasza:
Hát, most divat. Az egy dolog, hogy sokaknak nem tetszik (nekem sem). Kicsit gay szaga van...
2/23 anonim válasza:
Szerintem gáz. Attól, hogy divat valami, még lehet nagyon gáz.
3/23 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz. Valakinek nagyon jól áll. Akinek b*zis annak értelem szerűen nem áll jól. De szerintem csak a tizenéves fiúknak áll jól, szóval az idősebbeknek már nagyon nem. 16/L
5/23 anonim válasza:
Szerintem van, akinek nagyon jól áll, de van, akinek tényleg gáz... Nekem pl bejön, mert most divat, de tényleg csak 20 éves korig ajánlom. :) 17/L
6/23 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz egy rózsaszín poló egy olyan féérfin akinek jól áll. Persze itt nem a pink színre gondolok és az erős rózsaszínre. És hol van megszabva hogy csak 20 éves korig áll valakinek jól? A Párom 28 éves és vettünk neki a jeans clubba egy rózaszín polót és nagyon jól áll neki. Sőt apumnak is van halvány rózsaszín inge és neki is jól áll, pedig ő már 43 éves(elején ódzkodott tőle, mert h. b*zis stb, de felvette és neki is tetszett magán). Én úgy vagyok vele hogy akinek igenis jól áll, az hordja kortól függetlenül! Persze sokan vannak akiknek írtóan h*lyén és b*zisan áll mégis felveszik. Ez a gááááááz!!! 22/L
7/23 anonim válasza:
halványrózsaszín póló elmegy. trikó semmiképp. semmilyen színben. sötétebb rózsaszín sem. pink kizárva.
8/23 anonim válasza:
De, gáz. tudom, hogy divat, de egy ffi sztem semmilyen formában ne viseljen magán rózsaszínt.
23 L
9/23 anonim válasza:
szerintem is egy férfi ne viseljen magán rózsaszínt.Max ha azt akarja, hogy melegnek nézék
10/23 anonim válasza:
De gáz. Én nem szeretem, ha egy pasi rózsaszinben van. Ha divat, ha nem. Egy férfihoz nem illik. Vagy akkor nem férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!