Szerettek vásárlolni?
hoppá véletlenül elküldtem:D
szóval lányok, szerettek vásárolni? ruhákat, taskakat, kozmetikumokat?
és még annyit, hogy honnan szoktatok?:)
fiúk is irhatnak, de nem hiszem hogy sokan vannak ebbe a kategóriába:)
kort is irjatok
Diesel és Armani hivatalos Online Shop-járól szoktam rendelni, illetve ezt a két márkát a www.yoox.com-ról.
Szeretem a www.bonprix.hu-t , véleményem szerint sokkal jobb és minőségibb darabok találhatók, mint amik a Zara, C&A, Bershka és hasonló üzletekben vannak.
A [link] és a [link] oldalról is lehet kifogni jó darabokat, bár alap darabok vannak, de kilehet fogni 1-2 jó cuccot. Persze a jókat hamar elkapkodják.
A Playersroom és Office shoes elég jó cipőben.
Alsóneműt és zoknit a Lidlben szoktam, általában a Livergy és Crivit márkanév alatt: nagyon tartós cuccok, nem a legolcsóbbak, mint egy Eurós boltba, de nagyon jól bírják, a legjobb ár-érték arányúak.
26/f
Én utálok vásárolni,mert sose találok olyat,amit szeretnék,ill ha találok se úgy áll ahogy kellene.Megint ez miatt szabót kell keresnem, hogy átalakítsa a nadrágokat amiket vettem....
Ritka, hogy tudok örülni valami ruhadarabnak amit veszek :) Viszont kiegészítőket(bizsukat,pénztárcát)táskát és cipőt szeretek venni! Illetve kozmetikumokat és higiéniai cuccokat v épp tisztítószereket is szeretek venni.
h&m,new yorker,tesco,spar-ban szoktam vásárolni,illetve nagyritkán az ázsia centerben.Turkálóban évente max 1-2x találok magamnak való cuccot.
:)
en is turkalobol vasarlok, felsőket.
nadrágokat néha f&fbol, de azokból inkabb markasabbakat veszek, ha van rá anyagi keret:)
taskakat netrol, aprodrol rendelek, hasznaltan , de olcsón.
cipoket altalaban turizok:D néha humanicbol veszek, ott vissza is cserelik ha ugyvan:)
Én lányként teljes őszinteséggel tudom mondani, hogy utálok vásárolni. Nadrágot, cipőt és kabátot utálok venni(vagyis 2 hónapon keresztül keresgélni valami normálisat). Nadrágot rám nehéz találni mert nem szeretem ezeket a hülye tapadós nadrágokat, hanem azt a laza lógósat szeretem inkább(nem ez a most tredni besz.rtam nadrág!). A csípőm irdatlan széles a lábszáram pedig ehhez képest pálcika... :D Cipőben is furcsa igényeim vannak, a lábam pedig 35-36-os (alkalmi cipőim 36-37-esek). :D Kabátot minden télen veszünk minimum 4-et :D Az egyikről kiderül, hogy vékony, a másik 2 téli kabátom pl tavaly elszakadt(pedig még nagy is volt rám!!!)... Felsőket pedig turiban veszek egyébként. Nacit, kabátot is vennék ha találnék magamra valót... :D :D
19L
Imádok, a cipőtől a csavarhúzóig mindent :)
Cipőt általában a Deichmannban veszek, vagy F&F, esetleg kínaiban.
Ruhát a C&A-ban, Tally Weijl-ban, Orsay-ban.
Kozmetikumokat a Rossmannban.
De imádom turizni is, ami tetszik, azt elhozom, és a Vaterát is szoktam böngészni.
20/L
Hát ha van miből, akkor természetesen^^
cipő, ruha, kozmetikum, kiegészítő stb..:)
és itt vásárolok: kínai, néha árkád, vatera... de van, hogy más-más boltokban veszek.:)
15/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!