Szeretitek a vatera.hu-t? Mit tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 00:40
11/12 anonim válasza:
Én szeretem, a házunk 80%-át innen és még más aukciós oldalakról rendeztük be, és mindenki el van ájulva, hogy milyen egyedi cuccaink vannak. Sok a német jó minőségű bútor, amit itthon nem lehet kapni vagy horrorisztikus áron.
12/12 anonim válasza:
Sok a hamis cucc, ráadásul velem sokszor volt, hogy hibás, koszos, szakadt, foltos, stb. cuccot küldtek, noha direkt rákérdeztem a termék állapotára, és azt írták, hogy hibátlan... Olyan is volt, hogy elutaltam a pénzt a postaköltséggel együtt, és nem kaptam meg az árut. Az eladó nem is válaszolt a mélekre, a telefonszám, amit megadott, pedig nem élt... Szerinten nagyon lutri innen vásárolni, főleg, hogy azt sem tudod, ki fia-borja használta.. Személyesen jobb az ilyen adásvételeket intézni, ahol van lehetőséged nemet mondani, ha nem jön be a termék mégsem. A Vaterán nincs erre lehetőség, ha licitáltál, mindenképpen át kell venned az árut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!