Szeretitek a vatera.hu-t? Mit tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 00:40
1/12 anonim válasza:
Gondolom ruhák ügyében kérdezed. Ruhát még nem vásároltam, de sok szép van. Ha eladni akarsz, akkor inkább teszvesz. A vatera tele van olyanokkal, amire nem licitálnak. Ez vásárlásnál előnyös. De eladásnál nem. Eladásra ott a teszvesz. Legalábbis nálam (nem kimondottan ruhák)
2/12 A kérdező kommentje:
És te már rendeltél online-on ruhát? Vagy árusítottál már. Amúgy azért kérdeztem mert a vaterán találtam egy jó pumás pólót elég olcsón csak nekem nem jön be ez a licitálás meg ilyesmi inkább a fix ár.
2009. júl. 31. 15:20
3/12 anonim válasza:
Én már régóta vaterázok,nekem bevált.Előtte ha nem vagy biztos a dologban,kérdezgess az áruról mielőtt licitálsz rá,utána már egyszerűen megadjátok egymás elérhetőségeit és küldik neked az árut te meg a pénzt(vagy fordítva)..Meg ha gondolod nézd meg az eladó értékeléseit,nehogy aztán valami csalótól rendelj aztán nehogy pofára ess...:-DBocs a kifejezésért,csak már történt 1-2 [[nem gyakori!]] ilyen dolog..
4/12 A kérdező kommentje:
Épp ettől félek, hogy megkapják a pénzt és aztán nem küldik a rendelést. Nem szeretnék így járni.
2009. aug. 2. 19:57
5/12 anonim válasza:
Akkor beszéld meg vele,hogy előbb küldje az árut,aztán küldöd te a pénzt.Ezt telefonon vagy e-mail-ben el tudjátok intézni.Ez már részletkérdés:-))
6/12 A kérdező kommentje:
Aha köszi a választ.
2009. aug. 3. 20:12
7/12 anonim válasza:
Én tag vagyok, szerintem jó volt míg minden termékre be nem vezettek egy feltöltési díjat. Én már nem árulok semmit, de sok minden van olcsón és ez manapság nem hátrány. Egy hete IBM pendrive- ot vettem 2200Ft-ért.(4gb)
8/12 anonim válasza:
A Vatera tele van hamisítványokkal, nagyon kell vigyázni. Ha túl olcsó, inkább ne vedd meg. Sokszor az értékelések is félrevezetőek, mert vagy nem merik leírni a vásárlók, hogy hamisítvány, vagy az eladók saját maguk veszik meg, és pozitív értékelést adnak maguknak. Szóval attól szerintem nem kell félni, hogy nem küldik az árut. Esetleg még a postán tűnhet el. Előre nem valószínű, hogy elküldik a cuccot, max. utánvéttel, de az meg drágább.
9/12 anonim válasza:
...az a baj a vaterán való ruhavásárlással, hogy nem lehet felpróbálni őket...
10/12 anonim válasza:
Én már vettem is, meg adtam is el ruhát
Nem volt semmi probléma.
Ajánlom, hogy nézd meg pontosan a méreteid. Az eladók ált. leírják, hogy mekkora egy ruha dereka, ujj hossza stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!