Lányok! Állított már meg titeket a rendőr?
Még soha! Sosem öltözök úgy mint egy k*rva.
Egyszer viszont két haverommal mentünk kocsival, és egy kis földútnál megálltunk elszívni egy cigit..na ott furcsán néztek ránk, aztán később kiderült, hogy egy k*rva mindig oda vitte a kuncsaftjait, és valószínűleg azt hitték, hogy khmm... mindegy is :D
Úgy tűnik ide csak a jó kislányok írnak :D Nagyon helyes,hogy nem öltöztök úgy.De most őszintén,egy rendőrnek honnan kéne tudnia,hogy ki kur.va és ki nem,öltözködés alapján.
2-es!Érdekes barátnőd van :D
Amúgy prostinak lenni nem illegális, szóval nem hinném, hogy megállítgatják a kicicomázott lányokat. Inkább azokat szeretik bacogatni, akik mondjuk állnak a kis útszélükön és akkor jönnek a rendőrök, hogy jé micsoda szemét van itt, biztos maga volt, és akkor megbüntetik, hogy szemetel például.
Amúgy emlékszik valaki erre a klipre? [link]
Én nem a rendőröktől fosnék, mert nincs is miért, hanem a többi lánytól a buliban, pedig amióta láttam, mindig arra gondoltam, hogy úristen ez a szett nekem nagyon bejön. Mondjuk fesztiválokon úgyis mindenki bikifelsőben meg shortban mászkál, lehet, hogy ott majd bevillantom este felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!