Szalagavatóra megyek mint vendég. Milyen ruhát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Tudnátok esetleg linkelni? Főleg koktélruha-szerűségekre gondolok.
Illetve ezekhez mit szóltok?Túlzás?Vagy merész?
[link] (piros és rózsaszín színben is van....)
Valamint van még egy fekete nadrágom,de azt csak a legvégső esetben szeretném felveni,ha nem találok ruhát :)
Ha kérhetném normális válaszokat adjatok!
Köszönöm
17/L
2012. szept. 14. 19:09
1/9 anonim válasza:
Szerintem túlzás, nálunk a kutya se nézte, a vendégek miben vannak. Ráadásul ez télen szokott lenni, megfagynál ezekben a ruhákban. Elég ha csinosan felöltözöl, de szerintem ennyire nem kell kicsípd magad.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem télen lesz :)
2012. szept. 14. 19:46
3/9 anonim válasza:
Jó ruhák,főleg a teljesen fekete,de szerintem túl kivágott.Akkor inkább vegyél fel egy miniszoknyát egy elegáns,kicsit kivágottabb blúzzal:)
Vagy egy olyan koktélruhát,ami nem testre simul.
4/9 anonim válasza:
Az utolsó ruha szerintem nem szép, én a 2-at választanám :)
17/L
5/9 anonim válasza:
Vendégként? Tök mindegy. De tényleg. Egy kicsit túl gondoltad ezt az egészet. Fekete naci valami csinos felsővel doszt elég lesz.
21 L
6/9 anonim válasza:
Nekem ezek kicsit "közönségesnek" tűnnek egy szalagavatóra, az azutáni bulira elmennek, de azért oda valamivel kifinomultabban kell öltözni. Felvehetsz egy szép szoknyás vagy nadrágot is egy felsővel, az is jó.
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Végülis fekete nadrág mellett döntöttem,ahhoz milyen csinosabb,elegánsabb felsőt vegyek? Tudnátok esetleg linkelni?
2012. dec. 9. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!