Linkeltek nekem jó cipőket 20. 000Ft alatt? Télre kell.
Nem tudom milyen cipőt vegyek...
Converset nem,túl sok embernek van,
Dc,vans cipőt se akarok,
Tisza cipőm van, most valami mást akarok. 15/F
nem mindenki csaló ám, ne magaból indulj ki....
meg attól h teli van nem kell általánosítani gyökér....
amúgy eredeti címke van rajt....
Látom te árulod... bocs én abból indulok ki, hogy megnézem az adidas.com-on milyeneket lehet hivatalosan kapni, ergo miket gyárt az adidas. Én is adidast hordok már vagy 10 éve...
Amúgy a többi cipő is amit árul(sz) messziről virít, hogy nem eredeti :) de nem érdekel különösebben, azt versz át akit akarsz... azért mert van hozzá egy cetli, még nem lesz eredeti...
#6 ! grat nagy logikus lehet h kitaláltad h én árulom
lassan már rendőrnek is elmehetnél
hülye, hülyébb, leghülyébb,legesleghülyébb, postás, vasutas rendőr
meg minek nike-t linkeltél be amikor itt adidasról volt szó...
Nincs szó adidasról, azt írta cipőt akar 20ezer alatt. Nem volt kikötés,csak az, hogy ne Vans és DC legyen... előbb olvasd el a kérdést utána magyarázz hülyeségeket.
Amúgy azért hittem te árulod, mert olyan vehemensem védted, pedig hamis termékről van szó. Csak jót akarok a kérdezőnek, hogy ne selejtet vegyen. Ha meg nem te árulod, miért fáj az neked, ha valaki megmondja, hogy szar ami be lett linkelve? Agyad az 0...csak kötekedni jársz ide látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!