Szerintetek drága 8750 ft-ért egy hosszú farmernadrág? 14/l
Figyelt kérdés
Oldalt van egy pár (10-15?) szegecs és van hozzá egy szemöldökcsipesz.2012. szept. 12. 20:28
11/16 anonim válasza:
Én az H&M-ben vettem egy egyszerű szűk szárú farmernadrágot, számomra a tökéletes alapdarab, majdnem leesett az állam, amikor megláttam, hogy 2990 Ft. Persze azonnal meg is vettem. Hihetetlenül jó, jól áll, sokszor hordom, igazi alapdarab. Vannak a márkaboltokban is olcsóbb ruhák, csak jól körül kell nézni.
12/16 anonim válasza:
Szerintem azt te tudod magadnak hogy drága-e azaz belefér-e az anyagiakba:) Mivel gondolom nem te keresed rá a pénzt ezért anyukádtól kérdezd..
de szerintem nem olyan drága a mostani árakhoz képest..
mondjuk én cicanadrágot hordok inkább ami 2-3000forint,de az jobban is tetszik.
13/16 anonim válasza:
a szüleidnek biztosan drága, ha már feltetted a kérdést. H&M-ben vannak alig 3000-ért farmerok, inkább nézd meg ott.
15/16 anonim válasza:
A kínaiban ahányszor csak nézem egy gatyával se vagyok kibékülve. Én is vettem már a H&M-ben 3ezerért is és 9ezerért is, a kilenc ezres nekem is irtó drága volt, ezerszer átgondoltam hogy megvegyem-e vagy sem, megvettem, azóta csak 1x volt rajtam... Érdemes utánanézni hátha találsz jobbat olcsóbban, de ha beleszerettél és megteheted vedd meg! ;)
16/16 anonim válasza:
hát nem azért, de a H&M-ben is a farmerok 90%a 9900 Ft körül mozog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!