Hol lehet kapni hosszú ruhát?
Figyelt kérdés
Pesten érdekelne, szinte mindenféle boltban voltam már, de sehol nem találtam hosszú földig érő nyári ruhát.2012. szept. 12. 10:41
1/3 anonim válasza:
szerintem már ezek kifutottak, már jó pár hete az őszi kollekció van mindehol,esetleg leárazva ha találsz,nekem h&m rémlik h ott voltak ilyenek, de keresgélj a neten,szerintem ott több sikerrel jársz
2/3 A kérdező kommentje:
h&m-be nincs egyáltalán, csak a mangoban láttam, de az nagyon drága volt :S
2012. szept. 12. 20:14
3/3 anonim válasza:
Nekem van néhány hosszú, nyári ruhám az Ázsia Centerből, nyáron széles a választék, most már gondolom kifutóban vannak (bár múlt héten épp emiatt bukkantam rá egy szépre leárazva :D). Párat pedig vaterán találtam, néha ki lehet fogni nagyon jó dolgokat elég jó áron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!