Miért vesznek fel több számmal kisebb ruhákat?
Nézelődtem az utcán séta közben, és rengeteg lányt láttam-fiatalokat, ducikat és vékonyabbakat is-, akik iszonyatosan szűk farmert, pólót (amiben még a vékonyabb is kötözött sonkának tűnt). De olyan szűk farmert, hogy lépni alig tudott benne, felül meg kibuggyan a cucc. Teljesen eldeformálta az alakjukat. Nem fáj ez nekik? :O
Köszi a válaszokat!
Ezt én sem értem. Már csak azért sem, mert én is kövér vagyok, ennek ellenére fel nem foghatom, hogy képes magát ennyivel kisebb nadrágba valaki belegyömöszölni?!
Ha fájni nem is fáj, az biztos, hogy kényelmetlen. Bevág, dörzsöl, beleizzad, nem szellőzik, elnyomja a keringést, stb. Azon már nem is csodálkozom, hogy ennyi narancsbőrös combú vékony csajt látni az utcákon (olyan szűk farmersortban, hogy csak billegni tud benne, lépni már nem )
Köszi!
Igen, én is voltam duci, sok nadrág, ami állva jó volt, ülve már szorított. De ezek a gatyók már "állva" is teljesen páncélszerűek. Mindenki azt vesz fel, amit akar, csak így fáj, ahogy ránézek.:)
"Mert akárki akármit is mond, nekem S-e a méretem.." - ezért
De amúgy én se értem. Nincs bajom egyik testalkattal sem (én pl. hízni szeretnék) ha megfelelő méretű és szabású ruhát vesz fel valaki. Az itt-ott kibuggyanó háj nagyon gusztustalan.
23n
=) Köszi!
Pingvinek.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!