Hol lehet kapni FÉRFI csőnadrágot? Pl. Fekete, sötétkék, lila, zöld? Sehol nincs, te tudsz vhol?
Köszönöm! Budapesti kellene,és inkább az olcsóbb megoldás :D
Köszi a választ!
newyorker ott fiuban szokott lenne fishbone-ból fekete,de farmaranyagbólmégnemláttam, nőinél fishbone v. amisu ,ezek jók de legtöbb kék v. szürke .
énis feketét szeretnék de sehol nincs.
Már nem azért a 20 fillérért:D de van férfi meg női csőnadrág:D
nekem csak 1 van de szerintem jóó:D most akarok venni még párat:D
Miért van férfi csőgatya? Talán mert 1 női csípő szélesebbmint 1 férfi? vagy esetleg a férfi hord a lábaközt valamit?:D
gondolkodjatok már el mielőtt magyaráztok legyetek olyan kedvesek
ja és én Zero ba vettem de neten is lehet kapni atticus om van és fekete, annyi baja van h kiszívja a nap és megbarnul sok ilyen ruhával fordul elő mint pls a fekete dakine sapkám is:D
de a pozitívum h mire megunod h fekete addigra már barna:D:D
Emberek! Csögatyát inkább lányok hordanak.. A fiúkét szükitett szárú nadrágnak hivják.:)^^
Amugy a zarában 10kért vettem egy fekete farmert és az a kedvencem:D de am bármilyen nagyobb beevásárlóközpontban tudsz venni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!