Hol lehet kapni FÉRFI csőnadrágot? Pl. Fekete, sötétkék, lila, zöld? Sehol nincs, te tudsz vhol?
Figyelt kérdés
Köszönöm! Budapesti kellene,és inkább az olcsóbb megoldás :D
Köszi a választ!
2009. júl. 30. 08:19
1/26 anonim válasza:
Hát szerintem az ilyen stílusú fiúk a lány nadrágok között nézelődnek. Ezek a fiúk tök vékonyak, simán felmegy rájuk is a lány naci.
2/26 anonim válasza:
Ugyan lányként adok tanácsot de férfi üzletet :D A springfieldnél láttam még múltkor kiírva nagybetűkkel az egyik polcon hogy férfi csőnadrág. Miután most mindenhol leértékelések vannak ha olcsóbbat keresel sztem ennek is elfogadható ára van. Egyebet nem tudok biztosra.
3/26 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy férfi csőnadrág, kb annyi értelme van, mint a férfi nejloncuccoknak...
4/26 anonim válasza:
A fiúk is női csőnadrágot szoktak vásárolni, ez igaz!!
5/26 anonim válasza:
dehogyis.. van fiu csőgatya
pl bershka
6/26 A kérdező kommentje:
jaja ott én is voltam :D és télleg van fiú,betévedtünk oda és megtaláltam :D pont tegnap :D
2009. júl. 31. 08:10
7/26 anonim válasza:
Heló! Nekem hozzád lenne kérdésem(a kérdezőhöz) bocsi, hogy kérdezek, de azt szeretném kérdezni h te kaptál csőgatyát és ha igen milyen színűt és mennyiért? és még 1x sry h kérdezek :)
8/26 A kérdező kommentje:
nem nagyon kaptam,a Bershkában hétezer és a campomában a a a a a a a a a a... na nem jut eszembe Moda Italianaban is 7. Am. megtudtad hogy nőit kell venni... amilyen nekem kell az női :D
2009. szept. 3. 06:04
9/26 anonim válasza:
A Bershkában 7ezer? Milyen színű az a csőnadrág és milyenek vannak,pl. színben? És az áruk min. max. mennyi?
A kérdés feltevőjét kérdezném... köszi.
10/26 A kérdező kommentje:
van ahol,kék,lila,fehér,fekete,piros stb... nekem sikerült vennem,ugyan nem a bershkában de sokkal olcsóbb és jobb... a fehér 790 volt a piros 2600 tökolcsón megusztam
2009. okt. 11. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!