Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet nagyobb meretü,...

Hol lehet nagyobb meretü, "jol kinezö" ferfi ruhakat kapni?

Figyelt kérdés

Nem nekem kell (en lany vagyok :)), hanem egy ismerösömmel mennek egy szükseges vasarlasra, es nem szeretnem ha csalodas erne minket/öt. :D Alkatileg mackos (de nem folyik szet...), kb. 180 cm magas. Milyen ruhaüzletekben lehet ilyen alkatra ruhat kapni? Pl. a H&M XL-es merete megfelel ennek? Akinek a baratja/testvere/apukaja hasonlo alkat, segithetne... :) Ti hol vasaroltok?

Köszi. :)

U.I.: A jol kinezö ruha alatt nem csönacit es ilyeneket ertünk, hanem egyszerü polok, vagy ingek.

2012. szept. 10. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:
c&a talán. igaz, lány vagyok és nem járok a férfi részre, de szoktam azért a női dolgoknál is találni olyan ruhát amibe kétszer-háromszor beleférek. szóval ebből az okból kifolyólag, gondolom, hogy a férfi részlegen is vannak nagyobbak. :)
2012. szept. 11. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!