Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kecskeméten merre vannak most...

Kecskeméten merre vannak most "nagyobb" leárazások?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pénteken mennék vásárolni, első fizetésből, igaz, hogy nem túl vaskos összeg (Kemény 10ezer forint), de szeretnék pár dolgot venni, többek között a Saxoo Londonban láttam egy táskát, azt meg szeretném venni az iskolába, és ugyanott láttam egy nagyon szép, csíkos, fehér-sötétkék pólót is. Tudom, hogy hétfőn malom hétfő, és 20%-kal olcsóbbak lesznek a ruhák, de úgy tudom, hogy így nyár vége fele szoktak lenni a nagyobb leárazások, 50-60% kedvezménnyel. Szerintetek inkább várjak még egy kicsit, vagy inkább most vásároljak? A New Yorkerben van több ruha, amit szeretnék megvenni, de nagyon drágák, nem férne bele a keretbe. Szerintetek?
2012. aug. 8. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
A Springfieldbe is nézz be, én egy bakancsot vettem ezer forintért (10.000-ről volt leárazva), mert az egyiknek az orrán van egy 1 milliméteres kis kopás. Amit egyébként barna filccel lepöttyintettem, és egyáltalán nem látszik, még közelről sem. De amúgy is egy csomó akciós cuccot láttam, pl. bőrkabát 5000-ért.
2012. aug. 8. 21:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, benézek oda is :)
2012. aug. 12. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!