Milyenek ezek? Tegnapi szerzemények
Amnesia bő ruha
New Yorkeres Fishbone öves ruha csak mustárszínben eleje velúr hatású háta pamut(arról nem volt kép)
H&M pink cipellő :)
Köszi a válaszokat :)
lehet ide is igaz hogy viselni tudni kell a ruhákat :) 27 éves vagyok, és anyuka és imádom a különleges darabokat és mindenki csodájára jár az öltözékemnek :)
Utolsó, köszi, nem is baj ha egyik klisébe sem passzolok bele ;)
Te...
Ez nem különleges, hanem ugyanúgy tucat, mint a többi, csak még egy kicsit rondább is.
Ezek simán ízléstelen színű, alakot eltakaró förmedvények, zsákok. Ha neked ebben merül ki a különlegesség, hát hajrá.
Jó nagy hazug ismerőseid vannak, ha ezért dicsérgetnek :)
De persze ha 10/10 negatív kritikát kapsz, akkor te vagy a helikopter és mindenki más hülye.
2. válaszoló vagyok, és sosem vásárolok kínaiban vagy turkálóban, mert megtehetem. De ha te azt hiszed hogy a márka az Amnesia-nál vagy a H&M-nél kezdődik, akkor nagyon el vagy tévedve.. Ne hidd azt hogy ezek a ruhák fényévekkel jobbak mint a kínaiak, és semmi jogod nincs lenézed azokat akik kínaiból öltöznek, mert semmivel sem vagy jobb. :) És attól hogy 4000ft helyett 8000ft-ért veszel magadnak egy nadrágot/ruhát, attól még stílusérzéket nem adnak hozzá, azt meg ismerem amikor az ember magára aggat mindenféle "márkás" ruhát, és azt hiszi hogy ő most iszonyú trendi. Megcsodálják az öltözékedet...hát én is megnéznélek ha ebben a barna lepernyegben szembejönnél az biztos. :D
És ha nem érdekel az véleményünk, mert te úgyis tudod ki hol veszi a ruháját, akkor miért írtad ki ezt a kérdést? :)
HUhúúú te aztán beképzelt vagy, kérdező :)
Turiból soha nem volt semmim, kínaiból egy tornacipőm. Ruhatervezéssel és varrással foglalkozom, a ruhatáram 70%-át én magam gyártottam, ezen kívül kedvelem még az acélmerevítős fűzőket (100 eurónál kezdődik darabja, a szebbek kb. 300-nál), cipőt általában ott veszek, ahol megtetszik, de kedvelni szoktam pl. a Tamaris kínálatát, de van több bőrművessel készíttetett, egyénileg tervezett is. Ha tucat-ruhaboltokról beszélünk, alapdarabjaim a Zarából, H&M-ből, Orsay-ből, Promodból vannak főleg, van 1-2 New Yorkeres is, bár az ritka (rosszabb minőség, meg ott ritkán találni valamit ami 15 év felett is hordható). Farmerből Levi's.
Utálom az olcsó ruhaboltokat, de az ilyen tömeg-ruhaboltokban is megválogatom mit veszek, mert számomra a foglalkozásomból adódóan első a minőség és az ár-érték aránya, tehát főleg közép, felső-középkategóriás ruhákat, cipőket vásárolok, ha már vásárolok, bár ez szinte csak az alapdarabokra korlátozódik, amit drágább otthon előállítani, mint megvenni. (ebből következően nem veszek meg semmire sem jó luxus-szarokat pl. Luis VUitton táska meg ilyen marhaságok, mert árban sokkal több, mint amennyit a minősége megér, a névért meg nem vagyok hajlandó fizetni).
Ha szerinted az általad felsorolt üzletek a "minőségi" kategóriába tartoznak, el kell keserítselek: az Amnesia a béka segge alatta van minőségben, a New YOrker úgy szintén, a H&M valahol a középmezőnyben (de nem cipőgyártásban).
Az előzővel viszont egyetértek:
"És ha nem érdekel az véleményünk, mert te úgyis tudod ki hol veszi a ruháját, akkor miért írtad ki ezt a kérdést? :)"
Először azt hittem, hogy ez csak egy ártatlan kérdés, de most már látom, hogy neked valami egészen más volt a célod. Nem tudom, hogy az, hogy ki hol vásárol, hogyan függ össze azzal, hogy tetszik-e nekik a lebernyeged vagy a gagyi cipőd. 27 évesen már láthattál annyit a világból, hogy ne az alapján ítéld meg az embereket, hogy mennyi, meg milyen drága ruháik vannak. És a 'gáz' kategória nem ott kezdődik, hogy valakinek nincs pénze egy szekrénnyi Amnesia ruhára (ami nekem még ingyen sem kéne...) Remélem, a gyereked is arra neveled, hogy így tisztelje az embereket...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!