Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ma szeretnék buliba menni....

Ma szeretnék buliba menni. Van egy felsőm amiben jól érezném magam, de mindig beleizzadok hónalj tájt. Néha kenegetem a Solutio Antisudorica nevű szerrel, de sajnos kifogytam belőle. Tudnátok javasolni az izzadás ellen vmit?

Figyelt kérdés

Nincs vmilyen praktika erre?

És ha kérhetném, ne azt írjátok, hogy vegyek fel más felsőt, mert mindegyikbe beleizzadok, csak annyi különbség, hogy ebbe nagyon-nagyon.

Az esetleg jót tesz, ha buli előtt frissen leborotválom a hónaljamat? Vagy mit kéne tennem? Eléggé kellemetlen helyzet.:S

2012. szept. 8. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
rakjál rá valamit ami felszívja a nedvességet és nem fog látszani :D
2012. szept. 8. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:
valami tipp, hogy mit rakhatnék oda?
2012. szept. 8. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha golyós dezodort használsz, akkor sutty bele 1 kanál szódabikarbónát! Ha nem golyós, akkor próbáld egy vattapamacs segítségével bekenni vele a hónaljad.
2012. szept. 8. 18:26
 4/8 A kérdező kommentje:

van fújós és golyós dezodorom is, bármelyiket használhatom.

a golyós+szódabikarbona megoldás jobban használna?

2012. szept. 8. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
A golyósba tedd! nekem nagyon bevált izzasztó nyári napokon.
2012. szept. 8. 18:36
 6/8 A kérdező kommentje:
jaj, nagyon jó! köszi szépen hogy próbálsz segíteni! remélem nekem is használni fog
2012. szept. 8. 18:47
 7/8 A kérdező kommentje:
már csak az a kérdés anyunak van-e itthon szódabikarbónája:D
2012. szept. 8. 18:47
 8/8 anonim válasza:
Nekem ilyenkor a folytonos törölgetés vált be. Vagy a golyós+ spray használat. Hogy kell ezt elképzelni? Van a golyós deóm és hogy rakom bele, vagy mellé ezt a szódabikarbónát??
2012. okt. 10. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!