Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az normális, ha...

Szerintetek az normális, ha az emberbe belekötnek az utcán, mert lila pólót visel?

Figyelt kérdés

Múltkor jöttem haza este edzésről, és egy szürkés lila pólót viseltem (teljesen egyszínű, környakas), mire pár fradi drukker felszállt a buszra ,és elkezdtek velem kötekedni, hogy én újpesti szurkoló vagyok.... Életemben nem néztem magyar focit, egy meccsen sem voltam kinn, zöld pólóm is van, szerintem ez egész egyszerűen szégyen, hogy ilyen ma megtörténhet Magyarországon! A póló színe ilyen :

[link]

2012. szept. 7. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Teljesen normáls h ezért belédkötöttek.
2012. szept. 7. 16:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért is?
2012. szept. 7. 16:17
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
Mert fradistaként így látom :)
2012. szept. 7. 16:18
 4/10 anonim ***** válasza:
belém is kötöttek már belém mert zöldben voltam. Ez van ha meccsidőben rossz helyen vagy
2012. szept. 7. 16:19
 5/10 A kérdező kommentje:
De én egyik csapatnak sem szurkolok, nekem ez a két szín, hogy lila és zöld semmit nem jelent.
2012. szept. 7. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
az rendben van, de hidd el h egyik szurkolótábort se érdekli, ha meccsidőben a stadion környékén "megtalálnak" , ha dózsásokkal találkoztál volna, most fel se tetted volna ezt a kérdést, mert semmi nem történik. Ez van.
2012. szept. 7. 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Hülyék mindig voltak, vannak és lesznek is és ha tényleg meccsidőben voltál, akkor meg azért volt mert hülyék ÉS fradisták. Egyébként nincs is a világon röhejesebb a fagyi-újpest gyűlölködésnél, de ebbe nem folyok bele, a lényeg a lényeg hogy nem, nem normális dolog ez és ilyet csak a nem normálisak tesznek. Remélem viszont rózsaszínt nem hordasz.
2012. szept. 7. 17:26
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem folysz bele, de ítéletet azt mondasz anélkül h fogalmad lenne bármiről is.....
2012. szept. 7. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:
40%
uram teremtőm.. ez csak két kib*szott szín.. -.-" én biztos felhúztam volna magam és nagyon visszaszóltam volna, akkor is ha megvernek XD most ezért ne vennék fel zöld vagy lila pólót?:D na ne már..
2012. szept. 7. 18:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem élénk lilát viseltem, hanem szürkés lilát, azért ne hasonlítsuk már a lilát a rózsaszínhez...
2012. szept. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!