Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Visszaveszik a cipőmet?

Visszaveszik a cipőmet?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem a Zarában egy cipőt, ami ma szinte egész nap rajtam volt, de sajnos nagyon kényelmetlennek bizonyult. Szerintetek visszaveszik még a boltban? Megvan minden papírja.
2009. júl. 28. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg! 3 napon belül , nem kell megindokolnod se , hogy miért akarod visszavinni , de pénzt nem fogsz visszakapni , csak levásárolhatod azt az összeget.
2009. júl. 28. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha hordtad 1 napig akkor már nem.De ha nem látszik rajta akkor lehet..
2009. júl. 29. 16:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem látszik különösebben, nem tört meg az orra meg ilyesmik... vagy nemtom még hol látszhatna...
2009. júl. 29. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A talpán pl..a bnőm vett egy cipőt, ahogy megvette rögtön abba is járkált a bevásárlóközpontban, eltelt 10perc és a pánt egy csomószor lecsúszott a lábáról, így rögtön visszavittük, azt mondta az eladó, hogy lefújja egy sprayvel és ha nem látszik rajta semmi, akkor visszaveszik.Visszavették, bár ebben az esetben csak 10percről volt szó.

2009. júl. 29. 17:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Tegnap visszavittem a boltba kitisztítva, letakarítva, és azt mondták, hogy mossam le a talpát, és akkor visszaveszik... mondtam, hogy megtörtént, de nem akarták elhinni, úgyhogy kimentem a mosdóba, lemostam újra, és még vizesen visszavittem, így már bevették.
2009. júl. 30. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, örülök neki!:-)
2009. júl. 30. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!