Visszaveszik a cipőmet?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem a Zarában egy cipőt, ami ma szinte egész nap rajtam volt, de sajnos nagyon kényelmetlennek bizonyult. Szerintetek visszaveszik még a boltban? Megvan minden papírja.2009. júl. 28. 22:05
1/6 anonim válasza:
Elvileg! 3 napon belül , nem kell megindokolnod se , hogy miért akarod visszavinni , de pénzt nem fogsz visszakapni , csak levásárolhatod azt az összeget.
2/6 anonim válasza:
Szerintem, ha hordtad 1 napig akkor már nem.De ha nem látszik rajta akkor lehet..
3/6 A kérdező kommentje:
Nem látszik különösebben, nem tört meg az orra meg ilyesmik... vagy nemtom még hol látszhatna...
2009. júl. 29. 17:07
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok.
A talpán pl..a bnőm vett egy cipőt, ahogy megvette rögtön abba is járkált a bevásárlóközpontban, eltelt 10perc és a pánt egy csomószor lecsúszott a lábáról, így rögtön visszavittük, azt mondta az eladó, hogy lefújja egy sprayvel és ha nem látszik rajta semmi, akkor visszaveszik.Visszavették, bár ebben az esetben csak 10percről volt szó.
5/6 A kérdező kommentje:
Tegnap visszavittem a boltba kitisztítva, letakarítva, és azt mondták, hogy mossam le a talpát, és akkor visszaveszik... mondtam, hogy megtörtént, de nem akarták elhinni, úgyhogy kimentem a mosdóba, lemostam újra, és még vizesen visszavittem, így már bevették.
2009. júl. 30. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!