Mennyibe kerül egy armani öltöny?
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 07:18
1/6 anonim válasza:
Újonnan vagy használtan? :) Ebayen már 40 ezerért is tudsz venni. ;)
2/6 A kérdező kommentje:
Újonnan és itthon
2012. szept. 5. 14:21
3/6 anonim válasza:
A multkor lattam zako az olyan 7-800€, a nadrag passz szerintem 1200€-bol kijönne egy öltönyszett. Ilyen arakon mozog csak hogy legyen viszonyitasi alapod remelem jol emlekszem az arakra. Jah es ez mindenhol hasonlo aron mozog, szoval az en euro araimat atszamolod forintra nagyjabol annyiert kapod otthon is.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2012. szept. 5. 19:15
5/6 laci911 válasza:
2008 as armanit tudsz venni 100e Ft ért is pestren outletben de neten is rá birsz talani csak sokat kell keresni.Ja és ezek nem vaterßs kamuk...
6/6 anonim válasza:
szerintem 2 kilóból megvan de mért nem nézel be az Andrássyn lévő boltba? máshol szerintem úgyse nagyon tudsz itthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!