Nagyon gáz évről évre ugyanazokat a ruhákat hordani?
Van kb 5 nadrágom, zöme farmer, nincsen semmi bajuk, 4 testhez álló hosszú ujjú pólóm, kötött pulcsijaim, 2 csizmám.
Úgy érzem nem hiányzik semmi ruhadarabom. Ezek is már 3 éve meg vannak. Nem vettem újabbakat, egyszerűen nem volt rá szükségem. Gáz ha most ősszel/télen sem cserélem ki őket? Nő vagyok.
Nekem is csak 2 új ruhám van jelenleg (2 rövidujjú, tavasszal vettem), a többi mind 3-4 éves.
Nemrég ruhákat cseréltünk a tesómmal (ami neki nem tetszik/nem jó rá az enyém lett és fordítva), szóval most vannak "újak".
Nem akarom kidobni őket csak azért mert régiek, ha jó állapotban vannak, újat pedig nem veszek így sincs hely a szekrényben.
18/L
Kár, kérdező. Pedig egy jó kiegészítővel feldobhatod a ruhákat. De nem gáz a 2-3-4 éves ruhatár, sőt. Jó az. Pl elmészmajd egy randira egy ruhában, majd a következőben esetleg csak a pólót cseréled le, meg felveszel egy nyakláncot vagy valami és a férfi (én is az vagyok) észre se fogja venni ,hogy ugyan abban vagy. :) Használd ki a nőiességedet.
A ruha ne csak cipőből, nadrágból meg felsőből álljon. Van egy rahedli kiegészítő a nőknek, mindenféle ingyom-bingyom (ti tudjátk mik a neveik ezeknek). Karóra is pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!