Másoknak miért ér össze a két melle? Nekem miért nem?
Figyelt kérdés
Nem lóg, nem szottyadt, nagy, keres, feszes stb, és mégsem ér össze. Ez gáz?2012. szept. 3. 11:58
11/13 A kérdező kommentje:
OKés, köszi:) már értem. Nagy méretben ilyen melltartót nem gyártanak, vagy csak én nem találtam még:D Nembaj, akkor igy kilehet szúrni a kis mellűeket :P
2012. szept. 3. 14:17
12/13 anonim válasza:
Nem, egyszerűen, csak nem olyan orbitálisan széles, mint másoknak. Nyugi, semmi komoly :)
13/13 anonim válasza:
A melle köze sem egyforma ám a nőknek. Ahogy a mellük állása sem, formája sem (sőt, a két mell sose egyforma).
De ez csak és kizárólag a melltartó miatt van. Ma minden második nő push upot hord.
Kérdező, ne csak a melled legyen nagy, mert az rövid siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!