Nyári táborba (Tisza tónál) vagyok és most vettem észre hogy mikor bepakoltam a bőröndbe csak a bikini bugyugyimat hoztam el és a melltartóját nem. Holnap megyünk a vízhez és szerintetek nagyon ciki lenne ha egy topba menék be a vízbe? 15/L
én biztos nem mennék, azt mondanám, hogy menstruálok, vagy valami..nálunk ez úgy megy, hogyha a barátnőd nem megy be, akkor már te se mész, így senkinek sem ciki.de ha nem olyan feltűnő, hogy az a top nem fürdőruha, és jól érzed benne magad, akkor nyugodtan.
vagy még csinálhatod azt is, hogy mikor lementek a strandra, és mindenki bemegy a vízbe, te elmész a strandon az árusokhoz (ott szokott lenni fürdőruha) veszel magadnak egyet, aztán a következő menetnél te is mész velük:)
A Tisza tónál, egy táborban ne ilyen miatt hagy már ki egy jó bulit!
Nem ciki, a vízben amúgy sem látszik, ha meg valaki megkérdezi, akkor megmondod, hogy ez van.
Az úgy nem valami jó.A víz miatt szerintem átlátszó lenne.Bár a színétől is függ.
Nincs valakinek olyan melltartója ami mondjuk fekete és nem csipkés?Vagy akkor legyen rajtad egy póló.
Vagy kérj pénzt fürdőruhára a tanárodtól,majd megadod ha hazaértél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!