Szerintetek nagyon gáz ez a cipő évnyitóra?
Figyelt kérdés
Hát.. nem éppen erre találták ki,mivel szandál meg minden,de nagyon sokat felpróbáltam, és olyan kis pici,hülye lábam van,hogy alig megy rá valami,anélkül,hogy lejönne róla,szóval megvettük,és nincs pénz másikat venni.>.< A lábamon azért nem olyan ronda, mint a képen.^^ 10.be megyek.
2012. aug. 30. 13:29
1/7 anonim válasza:
sztem nem olyan vészes de azért nem az igazi! :)
2/7 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik,de feketének fekete,szóval a célnak szerintem megfelel,meg végülis nem annyira nyitott.Szerintem nyugodtan elmehetsz benne.
22/L
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönööm(:, első:Én is így gondolom, valami, valahogy nem az igazi benne, de mostmár mindegy :D
2012. aug. 30. 13:47
4/7 anonim válasza:
simán elmegy arra ,de nekem nem tetszik, a mamámnak is ilyesmilye van xd.
5/7 anonim válasza:
Szerintem jó , legalábbis évnyitóra.
6/7 anonim válasza:
Őskorba megfelel,vagy egy 60 éves néninek:DDDD:D:D::.
7/7 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD CSODÁSS:D hol vetted? énis akarok ilyet venni a mamámnakD:D:D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!