Milyen ez a férfi összeállítás 2012 őszre?
2012. aug. 29. 16:51
1/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem költenék 300 ezret egy szettre, csak a kombinációra vagyok kíváncsi.
2012. aug. 29. 16:53
2/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, mondjuk a kabátról 80 éves öreg bácsi ugrik be, de más színben jó, nagyon.
3/8 anonim válasza:
attól függ h milyen idős vagy de nekem nagyon tetszik ez az összeállítás az ing minden pasin jól áll :)
4/8 A kérdező kommentje:
24
2012. aug. 29. 17:20
6/8 anonim válasza:
Nagyon jó!
előző... ha ez neked a homokos akkor te elég érdekesen öltözködhetsz
7/8 anonim válasza:
szerintem teljesen tökéletes :) egyébként ajánlani csak annyit tudok, hogy a cipőből ne velúrt vegyél (a párom tavaly "sajnos" pont ilyent vett, mint amilyent linkeltél) mert nagyon nehéz szépen tisztán tartani, kb csak az első héten néz ki így. A kabát is tök jó szerintem :)
amúgy egyáltalán nem "homokos", a párom is pontosan így öltözködik és a legkevésbé sem homokos :) számomra a 24 évesen tornacipőt meg csőnadrágot hordani, az a homokos
8/8 mmano88 válasza:
Nagyon jó! :)
A kabát színe nem tetszik egyedül. Lehet feketében jobb lenne.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!