Szerintetek nem való gimibe egy ilyen nadrág?
Figyelt kérdés
Egyesek szerint túl rövid és gimibe ilyet nem illik húzni.
De hát szeptemberbe még lehet hogy tök meleg lesz.
15/L
2012. aug. 29. 13:47
1/16 anonim válasza:
Számíthatsz rá, hogy a tanárok biztos szóvá teszik.
2/16 anonim válasza:
Iskolafüggő. Az enyémben nem szóltak érte és csak nagyon ritkán szóltak bele a diákok öltözködési stílusába.
3/16 anonim válasza:
igaz nem gimis hanem szakközepes vagyok,nálunk nem szólnak érte,de a műkörömért már rendesen lebasznak(volt egy lány aki nem tudott vele gépelni)
amúgy én sok gimisen látok ilyet szóval nem hiszem,hogy szólnak érte :D,de arra számíts,hogy a fiúk nem a szemedet fogják nézni :))
17L
4/16 anonim válasza:
Szerintem is iskolafüggő. Feltételezem, hogy kilencedikes leszel, és nem ismered a környezetet, a tanárokat, szóval javaslom, hogy az első egy-két hétben ne ebben jelenj meg, figyeld meg a többi diákot, aztán aképpen dönts. De szerintem nem fogsz belehalni, ha olyan nadrágot húzol, aminek nem látszik ki a zsebe, azon a pár centin nem múlik. A combközépig érő nadrágokba pedig szerintem nem köt bele senki, de tapasztalatom szerint egyáltalán nem melegebb, mint az ilyen mininadrág.
5/16 anonim válasza:
Ízléstelen bármilyen helyen.
18/f
6/16 anonim válasza:
Gimnáziumokba sok lányon látni ilyet, ha nem katolikus iskolába jársz, akkor szerintem felhúzhatod bátran ;)
7/16 anonim válasza:
Jézusom, dehogy ízléstelen.. Inkább ilyen mint azok a nyomorult cicanadrágok feszülős toppal. Szerintem teljesen jó, a mi giminkben biztos nem szóltak volna érte..
19/L
8/16 anonim válasza:
ó én voltam ennél rövidebben is, és nem szóltak érte. (persze nem volt kint a seggem azért:D)
9/16 anonim válasza:
iskolafüggő, itt is egy csomóan írják, hogy ezt meg azt nem engednek meg, nálunk mindent megengednek, ha szólnak is valamiért (max műköröm) akkor azt sem kell komolyan venni
10/16 A kérdező kommentje:
értem köszi amúgy nem katolikus iskolába megyek :DD
2012. aug. 29. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!